Seg onsdag

Congratulations! You discovered skill: death

Sitter och spelar Pockie Ninja (tyckte jag hade klarat mig bra utan min nya skill) för att jag har för ont i magen för att gå iväg till mitt rum och städa undan kaoset som gömmer sig där inne. Håller samtidigt ett öga på katten som tydligen inte är mycket för kattlådor längre. Golvet är ju mycket bättre, eller?

Imorgon sätter vi oss på en buss mot Kittelfjäll för att åka skidor tills på söndag kväll. 2 x 12 timmar bussresa. Jag kan inte sova på bussar. Ska sätta mig och göra spellistor.

bla bla

bla.

-

Stone Sour - Wicked Game

Nostalgi

Nu drar jag och möter Katarina, för vi ska till våran gymnasieskola och hälsa på folk. Hihi. Det är nästan så att jag önskar att jag fortfarande gick i trean. Fast ändå inte. För fysik B och sånt...

Sunday

Det blev fridhemsplan igår kväll. Nostalgi. Idag kommer några gamla grannar över på fika, har inte träffat dem på ungefär två år så det ska bli kul. Det är lite vårigt ute och jag köpte pärlhyacinter på ICA. Hihi.

21 dagar kvar till Japanresan, jag dör. Mycket taggad.

Saturday

Snälla kommentera inte om ni inte läser mina inlägg. Jag tänker inte använda blogg.se som en chattsida och jag tänker inte vara med i era tävlingar. Sådana kommenterer ignoreras bara. Tack.

Har nyss kommit hem, har varit och fikat med Katarina på ett café i gamla stan. Senare ikväll ska vi till en bar i centrum, haha, första gången jag som sollentunabo går ut här. Någon gång måste man ju? Vet inte riktigt vad jag tycker om sportbarer men nu är det inte så stort utbud här omkring.

Känns otroligt tråkigt att bara sitta hemma om dagarna när jag ska åka härifrån snart, men jag verkar vara den enda som är ledig.

Nu ska jag värma upp mig, det är slask och snöregn ute, usch och fy.

Howl's moving castle

Idag har Anna varit här, vi tittade på Howl's Moving Castle och Kiki's Delivery Service. Älskar Hayao Miyazakis filmer, så underbara. Nu sitter jag här med stearinljus och tittar på Criminal Minds. Gillar att det är ljust längre på dagarna nu, förut hann man knappt se annat än mörker.

23 dagar kvar till Japan, åh.


dream phone

Varför finns inte softbank i Sverige? Det är inte rättvist! Jag älskar uppfällbara mobiltelefoner, skulle hellre ha en sådan än en smartphone. Sedan får jag reda på att det finns en telefon med både och? Men inte i Sverige. Dör. Varför föddes jag inte i Japan? VARFÖR? Jag bara undrar.


Släktforskar

Sitter och försöker hitta gamla släktingar igen. Det börjar bli krångligt nu... Det är inte så kul att sitta och bläddra igenom sånt här i jakt på namn man känner igen:





Bilderna är från google och sidan kommer inte ifrån en kyrkbok jag ens känner till. Men ungefär så ser det ut. Fast prästerna på ön min släkt kommer ifrån kunde i alla fall skriva rakt, haha.

Nu ska jag snart gå hem och titta på Criminal Minds, biblioteket stänger om ett litet tag.

Scrubsmaraton

Åh.


Alla ♥ Dag

Jag har alltid haft alldeles för höga förväntningar på alla hjärtans dag och trott att någonting säkert kommer att hända, men det gör ju aldrig det. Förutom när jag gick i tvåan på gymnasiet, då fick jag ett kort och praliner i brevlådan av någon anonym människa. Gulligt, men kanske inte riktigt det jag alltid tänkt mig. Och i år känner jag mig ensammare än någonsin, men vet ni vad? Det skiter jag i.

Känslor: Av

Sådär ja.




Skämmer bort mig själv idag

Lätt emovarning

Nu tänker bara leva mitt liv och hoppas att nästa gång jag ger någon mitt hjärta låter de bli att plocka det i småbitar. Det vore lite skönt med lite omväxling nämligen. Tackar.

Ingen rubrik

Lyssnar på Ebba Grön och har sommarkänslor. Det är så mörkt ute att man nästan kan låtsas att allt är grönt. Jag vill att det ska bli sommar nu, men inte för värmens skull. Hur ska jag orka vänta 5 månader...

~28 dagar kvar till Japan~


arkivbild

People like you, you live in a dream world

Konstig dag, men allt löste sig. Jag är så lättad, skulle dansa runt hela huset om det inte var så att jag svimmar om jag står upp för länge.


Fan

Så orättvist, jag kan inte göra ett skit, bara se på. Kan knappt andas. Helvete...


Mail från Tokyo

Idag är det 30 dagar tills jag åker! Helt underbart känns det. Vaknade till ett mail med tips på var jag kan välja att bo, så nu har jag valt ett ställe. Så här ser området ut:


bildkälla

Jag behövde det här, gårdagen var bara förvirrande.

Words of wisdom


källa: weheartit

I might have just flown too far from the floor this time

The Killers - Spaceman


Jag tror jag väljer att följa mitt hjärta, även fast jag vet vad det kommer att göra med mig. Ibland är jag bra dum.

Men nu är det väl dags att sova antar jag. Känner mig äntligen trött.

torka

blabla

inga ord


Arkivbild från New York. Varför blir mina bilder så gryniga? It's driving me crazy!


Dagens drog


Älskade kyla

Blir så glad över att den riktiga vintern är här! Tycker om att frysa, är det konstigt..? Haha. Har kommit hem från stan nu, var på en shoppingrunda med Anna (fast jag får ju inte spendera mer pengar, så det var lite deprimerande att titta på alla kläder, buhuu), sedan mötte jag mamma på stationen. 

Av någon anledning fick vi för oss att vi skulle hoppa av i Helenelund och gå resten av vägen och herregud vad kallt det var. När vi kom till Statoil var mina ben helt röda, som kräftor (har i stort sett alltid strumpbyxor, för de som inte visste det).

Nu sitter jag som en korv invirad i två filtar och ska titta på Criminal Minds.

Ibland när jag har tråkigt...

... skriver jag in ett par ord i sökfältet på google och ser vad de föreslår.


(irriterar mig på att de inte kunde stava till gray haha :c )


RSS 2.0