Mot Sylarna!

Nu är allt packat och klart och imorgon bitti bär det av mot Jämtland. Ska bli awesome! Älskar att fjällvandra. En tvättbjörn och två fjärilar får säga hejdå för några dagar.

Bilderna togs av mig i Central Park, New York.

Hehe. Hejdå!


bla bla

Har suttit och ritat igen (surprise, surprise) och lyssnat på Bring Me The Horizon som en liten galning. Så här är en dagens låt:

The Comedown - Bring Me The Horizon

och en teckning (jag ser så väldigt många fel i den, haha, men jag har en känsla av att jag är den enda som bryr mig)


Och nu sitter jag här med huvudvärk och en bok framför mig - som jag ska återgå till nu, hihi.


rastlös

Nu är tågbiljetterna bokade så imorgon bitti bär det av till Sylarna. Sitter här med nya stövlarna på för att "gå in" dem. Sitter ju still i och för sig... får väl gå några varv runt vardagsrummet, haha.

Nä nu ska jag lyssna lite på dessa underbaringar:


nu är jag rastlös, hejdå.


Kan inte sluta

Jag har någon sorts ritmani just nu, kan inte sluta rita, haha. Har slängt ihop 4 teckningar ikväll. Hatar att allt blir sämre när man skannar - skuggor försvinner, allt blir ljusare, osv. Men här är en i alla fall:

Fick inte riktigt till ögonen där, första gången jag gjorde ett seriöst försök att rita stängda ögon. Sedan klippte skannern bort en bit av teckningen (vänster) </3 :( haha.

Observera att det här var en slarvteckning... ehe.
Slänger upp en till imorgon.



Emma-san vill till Indien

Jag vill vara volontär i Rajasthan i januari :( Jag önskar att jag vore rik. Får hoppas att det går att fixa på något sätt. Resan alltså, inte att bli rik... ehe.

Jag blev just kallad "Emma-san" i ett mail. Hahahaha. Yay. Åh, varför kan jag inte åka till Japan nu? Pappa sa att jag skulle kunna få följa med honom till Japan i höst när han åker dit pga jobbet. Efter att ha berättat att det inte är okej att skoja om något sånt fick man reda på att det var halvt skoj - halvt seriöst. Eh. Fast nu är det inte okej att inte låta mig följa med...

Dagens låt påminner mig om januari, snö, min mörkgröna kappa och en viss person (haha):

Devour - Shinedown

Sitter och planerar och fyller i formulär



Herregud, jag tror aldrig jag har sett ett konstigare formulär i hela mitt liv. Det blir liksom lite för mycket när allt ska stå både på japanska och engelska, det finns knappt någon plats att fylla i svar.

Uppenbarligen sitter jag och försöker fylla i mitt anmälningsformulär till språkskolan i Tokyo. Tydligen kan jag inte göra klart det nu för jag måste skriva in när jag anländer - vilket betyder att jag måste boka nu. Hjälp, haha.

Har hittat ett mysigt guesthouse i alla fall, det billigaste hittills och ganska skruttigt men av någon konstig anledning är det det som lockar mest. Ligger i Ikebukuro dessutom, älskar det området ♥ Fanns ju ett betydligt lyxigare med mycket bättre läge, men det är svindyrt. Inte värt.

Jag har ingenting att göra om dagarna just nu förutom detta. På fredag åker jag och pappa upp till Sylarna för att fjällvandra, sedan har jag bokat en campingtomt i Göteborg för den 19:e - 21:a Augusti då jag och tre vänner drar iväg på en liten roadtrip. Inser nu att vi knappt kommer ha någon tid i gbg, hehe... det lär ta ett tag att åka dit... typ  hela fredagen och sedan hela söndagen... vi kommer att ha en dag där, wohoo.

Men nu ska jag fortsätta fylla i mitt flummiga formulär...

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0