bloggtorka

^

Drar på fältkurs

Känner mig lite bättre. Allt blev bättre av att komma till universitetet och hänga med awesome människor. Nästan glad nu, faktiskt. Fast hungrig är jag. Imorgon drar vi alltså på fältkurs i tre dagar i Tovetorp, Södermanland. Tagga! Nu ska jag äta någonting, sedan börja packa!


tisdag

Vaknade klockan 6. Trööött. Och nu ska man ut och spatsera runt i nationalstadsparken och titta på träd. I regnet. Orkar inte. Ser däremot fram emot att komma till Geohuset och köpa en cappuccino.. Sedan blir det eventuellt spelcafé i gröna villan halv 6, men vet inte om jag orkar stanna på universitetet så länge.

nyvaket neggo.

Nu ska jag se om jag kan få bort ringarna under mina ögon med min magiska concealer, hejsvejs.
~

Your forever is all that I need

Can't promise that things won't be broken
but I swear that I will never leave
please stay forever with me

~

Jag skulle ju inte vara så här. Bloggtorka också, vet inte vad jag ska skriva för ingenting rör sig i mitt huvud. Har suttit under en rutchkana i regnet i en lekpark och pratat med i telefon i en timme, jag kan inte ha varit jätterolig att prata med. Och nu ska jag sova annars kan jag nog lätt misstas för en zombie imorgon.

Sleeping With Sirens - If I'm James Dean, You're Audrey Hepburn

~

-

Jag vill till Japan. Detta är olidligt..!

Test

imag0258 (MMS)

testar mobilblogg. Varför kan man inte skriva rubrik för? bara i efterhand..


Oomkullrunkelig

Det är jag (det var ett av orden ifrån hemliga helgen, vi älskade det). Dvs, jag tänker inte fortsätta på Stockholms Universitet efter denna termin. Jag vet inte hur många som försökt få mig att ändra mig eller åtminstone ifrågasätta hur jag tänker. Men jag tänker inte låta mig rubbas. Hur mycket jag än tycker om min klass och hur lockande fältkurserna än låter, så ska jag vara i Norrland. Får jag inte vara i Japan, då måste jag vara där - åtminstone där.

Nu ska jag titta på skins. Jag får sova till åtta imorgon, åh.
~

... Åh.


bildkälla
~


Awesome lördag

Jahopp, nu är man hemma igen efter att ha varit på någon random ö utanför Ekerö. Vi åkte dit med ögonbindlar så jag vet faktiskt inte vilken. Vi (4 pers från olika program) var de första som var där, så när vi kom fram skulle vi då resa vårt tält och sedan ge oss på ett omkullfallet träd med yxor och sågar. De andra grupperna kom inte så vi typ slet som djur.

Sedan var det lekar, lite udda lekar. Bland annat skulle man se vem som kunde stoppa ner en korv längst ner i halsen. Dirty. Jag tyckte det var smått underhållande att det var killen i gruppen som fick ner den längst...

På kvällen hängde vi allihopa vid lägereldarna, drack vin och var sociala. Awesome var det. Efter midnatt någon gång hade de flesta gått och lagt sig så vi var några stycken som satt kvar och hade rätt tråkigt. Snackade jättelänge med en kille som inte alls var ett fan av min musiksmak. Galen var jag som lyssnade på screamo och dessutom tyckte jag inte om Madonna? Illa. Nej fy. Madonna har grym röst och är jätteduktig och allt, det förnekar jag inte - men jag skulle aldrig sätta mig och lyssna på hennes musik. Nej nej. Ungefär lika lite som jag skulle sätta mig och lyssna på Justin Bieber.

Och nu sitter jag här och lyssnar på Pink Floyd som han utmanade mig att göra. Får hoppas att han ens minns sin egen utmaning efter den där kvällen. Lyssna på Bring Me The Horizon var det. Funderar på om det hade varit bättre att utmana honom att lyssna på In Flames...

Vårt tält hade inget golv förresten. Så vi sov på marken. Najs. Kröp dock inga spindlar på mig så jag brydde mig inte, dessutom var klockan närmare 5 på morgonen när jag gick och lade mig och då hade jag lika gärna kunnat sova direkt på grus.

Ikväll kommer mammas kompis och hennes dotter hit på middag, eventuellt. Och imorgon börjar jag inte förrän vid ett!
~

Udda packlista

Staben rekommenderar även att ni packar:

trådlös ringklocka
slickepott
hjälm
skyddssele
gasmask
såpbubblor
uppätet äpple
tacktal
50 tomma burkar
träben
badanka
halväten majskolv
atlas
lemur
toaborste
båt
traktor
babykläder
bur till lemur
heläten majskolv

Hahaa. Jag är tillbaka på söndag, alltså!

gå upp 5 på en lördag morgon

Jahopp, detta blir ju... ett äventyr. Imorgon bitti ska jag vakna klockan fem, göra mig i ordning och sedan klockan 6 ska jag dra med mig en stor jäkla bag med liggunderlag, sovsäck och ombyte till stationen och åka iväg till Brommaplan. Den Hemliga Helgen. Man får inte ens ta med sig kamera, så hemlig är den? Tälta ska vi alltså. Hmm... taggad! Faktiskt. Inte just på det där att gå upp klockan fem, men det andra låter ju rätt awesome.

Dock vet jag inte hur kul man har resten av dagen/kvällen efter att ha vaknat klockan fem. För att ens få 7 timmars sömn måste jag alltså gå och lägga mig klockan 10? No way in hell. Kan inte ens somna då. Elva får det bli.

Men sedan har jag ju som jag skrev i förra inlägget blivit lite knasig, så jag kan inte dricka kaffe när jag är riktigt trött utan att bli illamående. Någonstans mittemellan måste det vara! Haha. Typiskt landet lagom.

Det blir intressant att se hur det ser ut under mina ögon imorgon bitti.
~

Mina konstiga problem

Har haft en awesome dag idag! Känner att jag verkligen gillar min klass på SU. Trodde inte att det skulle bli så, för att vara ärlig, haha... På lördag ska vi ha "hemliga helgen", någonstans, hela dagen sedan övernattning. Är sjukt taggad!

Inte lika taggad inför morgondagen dock :/ går nio till fyra med bara 45 minuters rast och jag har lågt HB-värde (tror vi att det är) som eventuellt har blivit värre (verkar så) efter att jag blev vegetarian. Alltså: jag är trött och yr hela tiden. Det är inte precis jättekul... Har alltid varit sådär att jag blir jättelätt svimfärdig och vissa dagar svartnar det för ögonen på mig väldigt ofta. Ska gå till vårdcentralen och kolla vad det är, för jag vet ju bara vad mamma har och som jag förmodligen har ärvt.

Men nu ska jag bara vänta på att håret ska torka sedan blir det att somna tidigt. (:
~

And so it began

Nu börjar det på riktigt. Idag har jag en föreläsning i flygbildstolkning, sedan i kartografi. Innan idag har det bara varit introduktion och information, etc. Men nu! Åh, vad jag är taggad! Satt igår och förberedde mig precis som de sa på infoföreläsningen igår. Hehe. Så nu är jag fett redo.

Men nu ska jag göra mig i ordning och dra till stationen.

Jag får vegetarisk sushi till lunch idag ♥ yay
~

RSS 2.0