-

Älskar när folk verkar ha glömt vad de vill när de ställer sig och stirrar på en i dörröppningen. Och att sarkasm inte riktigt märks i en text. Oh well.

Har just lagat middag till allihopa och sitter nu och läser på om hur man installerar om en dator. Min laptop har flippat ur så jag kan inte använda den, och windows vista suger så nu ska jag installera om med windows 7. Hoppas att den överlever, stackars liten.

I gymnasiet när jag satt uppe med den på täcket hela natten brukade det börja ryka lite ur fläkten ibland. Bra tecken? I think not. Men jag tänker inte ge upp på den! .. delvis för att jag inte har råd med en ny. Så Bob (datorn) får absolut inte dö. Och den får definitivt inte dö medan jag är i Japan så nu får den lov att fungera.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta titta på medium ♥

Tre månader senare

(nästan)
Jag är tillbaka! Inte för att någon vet att jag har den här bloggen än. Får väl berätta det, haha.
Det börjar närma sig nu. Japan, speciellt. Om elva dagar är det 3 månader kvar..! Sjukt taggad.

Vinden är galen just nu, låter som om den tänker slita sönder huset, nice att man är ensam hemma då. Ska titta på medium och låtsas att det är katten som snarkar larvigt högt. När man egentligen borde plugga. Fast jag har pluggat, men det är ju möjligt att plugga mer. Ska skärpa mig snart. Typ imorgon.

Varför har blogg.se bara en app för iPhone? Bastards. Vem fan vill ha en iPhone när man kan ha en android? Förutom ungefär hälften av Sveriges befolkning...

RSS 2.0