Easy A och farliga lådor

Hittade en släktforskningsdatorlåda på biblioteket när jag var där och kikade runt idag. Den ser lite läskig ut (ungefär så här), ser framför mig hur jag sätter mig vid den och en tjock grön stråle kommer ut ur skärmen och suger in mig i datorn lådan. Bokade in en två timmars dejt med den på lördag, så om jag slutar skriva efter det så vet vi ju vad som hänt...

Kunde inte förnya mitt pass idag för mitt hår var otvättat, haha, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan titta på Easy A. Fick plötsligt för mig att jag skulle se den igen. Emma Stone är ganska bäst ändå.



Nostalgi

Sitter och lyssnar på Greendays album American Idiot och ler åt alla möjliga konstiga barndomsminnen, åh. Vill vara tretton igen och hoppa runt med en bandana runt huvudet och mima till Billie Joe's låtar med en innebandyklubba som mikrofon.

yay

Köpt 8 nya CD-skivor i helgen, är mycket glad nu. Fyra av mina skivor är dock borta, vilket gör mig mindre glad. Men det andra väger upp! Har just börjat bygga på min samling, nöjer mig inte med spotify och nedladdad musik längre, haha. Känns mycket bättre att ha skivorna.

Nu ska jag skriva en packlista inför Japan 

Tenta..

Usch, klockan är 7 på morgonen en lördag och jag ska iväg till universitetet om en halvtimme och skriva en tenta. Inte ens en gnutta taggad. Tröstar mig med bra musik.

Varför är det så jäkla kallt när det inte finns någon tjocktröja jag vill ha på mig haha.

The Cure - Lovesong

-

Herregud, vad jag blir arg på mig själv. Bestämde mig vid elva-tiden att jag skulle hitta en ny design till tumblr, men det gick inte så bra så jag blev inte klar förräns nu. Klockan är fem och jag skulle ha pluggat hela dagen.

Jag borde banka huvudet i bordet

Nu får jag råplugga helt enkelt, sedan har jag morgondagen på mig också...

fan.

For god's sake, dear

Jag vill inte ha skit bland mina kommentarer. Det här är min personliga blogg, inte en plats för folk att göra reklam. Inget illa menat, men ska du kommentera på min blogg ska det vara just det, en kommentar. Promota dig själv får du göra någon annan stans. Tack.

Är ganska frustrerad just nu, av en annan anledning.. kan inte bestämma mig för vilka 2 cdskivor jag ska köpa, haha.

Är inte säker på den första dock, så kanske blir det helt enkelt de tre andra. Har halkat tillbaka i den där indie/alternativa rock-perioden jag var i när jag var 15-16. Lite svårt att inte älska det, jag har ju lyssnat på det sedan jag var en liten slemmig plupp i min mammas mage. Sedan gör det ju mig så glad.

Nu ska jag nörda mig lite innan jag går och lägger mig, full of regrets.

Dashboard Confessional

This night is wild,
So calm and dull,
These hearts they race,
From self control

Har tittat lite för mycket på One Tree Hill sedan jag kom hem...

A long week and a long month

Nu drar jag till biblioteket och pluggar (spenderar nog resten av veckan där..) inför omtentan, fick rest på oceanografi buhuu. Har haft en bra vecka och helg i alla fall så det gör ingenting att den här blir lite småtråkig.

Tröstar mig själv med att det idag bara är 46 dagar kvar tills jag åker till Tokyo! Har dock en känsla av att tiden kommer att gå lååångsamt...

Bild på en larv jag tog när jag och Michelle var på photography spree i Central Park i somras. Jag måste skaffa ett objektiv med lång zoom, digital zoom funkar inte riktigt alla gånger... gryniga bildjävel




You get confused and then you fade away

Nostalgi.

Nu drar jag till waldemarsudde och går på utställning, blä på min dåliga hårdag.


Sjuk

Blä. Har typ aldrig varit sjuk två gånger på tre månader förut... kanske när jag var liten, men... usch, det här är inte kul. Tur att det bara är lite grann. Behöver i alla fal inte göra omtentan på lördag, thank god.

Tisdag

Anna har precis gått hem, vi nördade The Sims och tittade på Spirited Away hela kvällen och halva natten, haha. Och nu sitter jag här och borde plugga, men jag har ju precis gått upp.... ehe. Varför är jag så dålig på att plugga? Det är helt otroligt.

Ska halvsova lite i soffan, sedan får jag ta och rycka upp mig.

Sommarkänslor

The Smiths - There Is A Light That Never Goes Out


Älskar att jag kan få sommarkänslor mitt i kyliga januari bara genom att sätta på The Smiths. Önskar nästan att det var sommar så jag kunde susa iväg på min longboard, hihi. Men bara nästan... jag är inte riktigt trött på vintern än. Inte alls faktiskt...

Dr Who Marathon


Blir Dr Who marathon och kinamat framför hemmabion ikväll, yay.

Pocky & Japanskaplugg



Efter tentan åkte jag in till stan för att köpa japanskt ris egentligen, men det slutade med att jag köpte en påse andra saker och inget ris alls, haha. Hittade en japanskabok, har bara lånat på biblioteket innan. Perfekt, nu kan jag kladda i den höhö.

Så nu ska jag plugga lite sånt som jag faktiskt känner för att plugga, sedan ska jag se på film, äta pockypaket #2 och dricka fanta jordgubb. Awesome fredag.

Inte ok...


... att lägga en tenta på fredag den 13:e. Haha. Jääklar vad jag är arg på mig själv just nu. Ska plugga lite till, sedan bär det av mot universitetet. Oh god.

Detta är förövrigt min sista dag på SU, hur ska alla andra klara sig utan mig..? Hahah.

Läser mina gamla bloggar

Herrreeeguuud. Jag tänkte göra en blogg åt min katt när jag var 15....?

Jag tänker inte länka till dem, det skulle vara hemskt.

Fyllde i en lista här, sedan märkte jag att det lät som om en 11-åring skrivit frågorna så jag tog bort den, hehehe. Vill inte sova... godnatt.

くろい かみ



Det där höll mig vaken under dagens sista föreläsning, haha. Blev dock irriterad för min bläckpenna gjorde skumma tjocka svarta fläckar överallt. Nu sitter jag och pluggar inför tentan och vill inte göra annat än att sovaaaa.

I wish


Måndag...

Self Deception - Angel-like


Sitter och lyssnar på denna låt på repeat, blev lite beroende igår kväll när jag inte kunde sova. Om två timmar börjar den första föreläsningen efter jullovet, inte taggad - sovit fyra timmar. Men det är ju mitt eget fel, hehe.

2 månader kvar!

Waah, det börjar bli verkligt nu... snart får jag förslag på boende från skolalns koordinator. Även fast det bara är två månader jag ska vara där känns det otroligt länge, haha.

Har klickat hem några böcker och lite kläder och ska fortsätta med rapporten. Har helt kört fast dock. Usch.

-

suck.

The Sound of Fear


Sommarjobb eventuellt fixat

Fick ett telefonsamtal från ICA-butiken där vi har våran sommarstuga, det verkar som att jag eventuellt kommer att kunna jobba där. Har inte riktigt skickat in en officiell ansökan än. Skulle vara awesome att vara där ute hela sommaren dock, så jag hoppas att jag får jobbet.

Skriver inte mycket ju just för att ingenting riktigt händer, förutom skolan. Kursen avslutas snart så jag försöker fokusera på det. Den här bloggen är ju egentligen till för att jag ska kunna berätta för min familj och mina vänner vad som händer i mitt liv när jag drar till Japan och var det nu mer kan bli, men det har jag ju inte gjort än, så motivationen är inte precis på topp.

Har skickat iväg lite intresseanmälningar för volontärarbete, hihi. Jag vill ju ha någonting att göra när kursen är slut.

Nu ska jag vara duktig och fortsätta med min hemtenta.

RSS 2.0