Så här glad är jag idag


Hahaha, min mun...


Har varit extremt trött idag. Yr, illamående och lite svimfärdig också. Skiiitkul. Skulle egentligen ha varit fler info föreläsningar och en rundvandring på campus och sedan lite nollningsgrejer, men jag orkade bara inte så jag åkte hem.

Ska börja gå och lägga mig elva varje kväll, hur mycket det än tar emot. Vill inte vara så här trött.
~

It's Kind of a Funny Story

Så jävla bra. Hoppas ingen dömer den för att Emma Roberts är med, haha.




Underbaring

Är lite förvånad över att jag inte sett någon jag känner på SU (skitstort ställe, jag vet, men många andra har ju träffat folk de känner haha). Nu har jag dock hittat en tjej på facebook som går där som jag inte träffat mer än två gånger sedan högstadiet, så jag skickade iväg ett meddelande. Kul att känna folk där borta, liksom.

Sitter just nu och tittar på bilder på kattungar som är till salu på blocket, självplågeri :(

Kolla bara:


Det är grymt så söt den är. JAG VILL HA DEN. nu.

Nu ska jag titta på It's Kind of a Funny Story som jag tycker verkar otroligt bra. Jag återkommer :>
~

Tisdag

Herrejäklar vad jag är trött. Har ändå sovit 7 timmar. Strax ska jag stoppa in hörlurarna och vandra iväg till stationen, denna gång med jacka - jag lär mig av mina misstag. Tänker inte sitta och huttra idag igen, visserligen ska vi vara inomhus och spela sällskapsspel men det kan väl vara kallt på vägen hem, hehe.

Idag ska jag alltså få en presentation av ämnet geovetenskap (det ägnade jag mig förövrigt åt igår på msn, haha, alla verkar tro att det är samma sak som geografi...) och sedan få reda på vad man kan bli efter biogeoprogrammet som jag inte ens går. Taggad!


~

Världen är PYTTELITEN

på allvar. jääklar. Haha, fast jag kan inte berätta varför. Känner att det inte är något jag vill lägga ut på bloggen.

Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites

Första dagen på SU!

Jag överlevde! Hehe... fast det var lite fail nu ikväll. Det skulle ju vara inspark/nollning klockan fem och vi satt där och nästintill frös ihjäl i typ två timmar, sedan gick många - bland annat jag då.

Geovetenskap verkar seriöst vara precis det jag vill göra (for now, haha, man vet ju faktiskt aldrig), jag är så glad att jag hittade det! Hade nog inte gjort det om jag inte gått fältkursen i Kittelfjäll 2009. Men de flesta ska gå biogeo programmet medan jag bara ska gå Geovetenskapskursen som fristående kurs.

Vi ska tydligen på en liten fältkurs redan nästa vecka? Whoa, haha. Men det blir nog kul! ;)

Nu ska jag dricka upp min cola och vila mina stackars ben som jag dödade lite idag.
~

dancing kitty? not so much

Mitt första försök till en gif-bild (om man räknar bort michelin-gubben på webbdesignen i tvåan). Ska se ut som att min katt dansar, men det ser mest ut som att jag misshandlar henne? fml. Anyways, har nyss kollat på Seinfeld med mamma & bror - herregud vad han ser ut. Jag vet att det var på, vadå, 80-talet? Men i alla fall! Det är nästan så att det inte är okej. Hahaha.



Farmor och farfar kom förbi idag med lingon och äpplen. Och vårat äppelträd håller på att ta kol på oss, som alla äpplen faller. Tänk vad vi kommer få äta äppelpaj i höst! Haha. Nej nu ska jag skutta iväg och torka håret.

Har anmält mig till högskoleprovet i höst, huuuu vad läskigt. Hehe.
~

An actual awkward moment

Har varit och storhandlat och nu har jag ingenting alls att göra. Men imorgon börjar allt! Yay. Sitter och roar mig på damnyouautocorrect.com. Jag skrattar så jag får ont i magen.



De gjorde slut också.. hahaha.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta skratta kan bli painful.
~

Believe in what I am because it's all I have today

Jag. Är. Jätte. Hungrig. Men för lat för att gå till köket och göra frukost... illa.


I brist på annat. Ser ut som om jag har en liten vit slang inkopplad i halsen.

^ Det är vad som händer när jag inte har någon inäggsinspiration. Just nu sitter jag i alla fall här i vardagsrummet, lyssnar på Volbeat och undrar när nästa säsong av alla tv-serier ska börja... i miss them all so much :'<

Well. Nu ska jag väl movea (haha) my fat ass och gå till köket.

We Are The People, The Happy With The Broken Hearts






Lite inspiration. Är lite insnöad på det här med ljusblått / ljusrosa hår. Så grymt snyggt.

lök

Känner mig mycket mycket bättre nu. Skönt. Har nyss kommit hem ifrån loppet och herrejäklar vad det var varmt. Där stod jag helt svartklädd i den gassande solen och kände hur svetten typ rann ner för ryggen? Äckligt. Ska fräscha upp mig sedan blir det kräftskiva som sagt.


Så ser jag ut idag. I've fallen in love with my vågtång. Hehehe. Seriöst, den är helt underbar.

Nu ska jag äta någonting, I'm starving!

Kappa kappa kappa

Oj vad jag är trött (och på bättre humör, faktiskt). Var tvungen att gå upp tidigt idag för om ett tag ska jag åka med till Bellmanstafetten och heja på. Sedan blir det kräftskiva. Jag gillar inte kräftor... alltså jag kan inte skala dem, de tittar på mig med sina runda svarta ögon och jag får typ panik, haha. Patetiskt.

Jag ska göra en kopp kaffe snart så att jag inte somnar igen, sedan gör jag mig i ordning. Jag hittade min drömhöstkappa just now. Kolla bara. Fast svart ska den vara.


Helt underbar ju. Fast den kostar 1 299. Skit också. Jag vill ha deeeen... ojoj.

OMG min mamma försöker ta min filt ifrån mig. Jag lovar, det är typ den mysigaste filten i hela universum. Och så vill hon att hon och hennes arbetskamrater ska sitta på den i det fuktiga gräset... NEJ.

KAFFE. Hörs.

-

Jag är så trött på mitt ansikte.

Och på att jag är så jäkla naiv jämt.


Nu ska jag sluta bry mig

- text borttagen av för er okända skäl -

Jag har grymt tråkigt just nu. Funderar på en film... igen, hehehe. Nu har jag suttit och haft kul framför webcameran, för så mogen är jag. Jahopp... nä, det blir väl film nu då. Igen.



Hatar att inte ha någonting att göra </3

Mr. Turtle

Hittade random bilder på en sköldpadda som jag tog genom glaset på ett akvarium (obviously) i Tokyo när vi var där förra sommaren. Åh.. vill tillbaka!

Just nu sitter jag och tittar på Grey's Anatomy och är lite småarg på motsatta könet. Skitkul. I alla fall, snart ska jag springa iväg till centrum och köpa en ny ögonbrynspenna. For those who care.

Nu ska jag fortsätta titta på tv. Yay.
~


Frustration

Trött, sliten och väldigt redo att sova. Ska ligga i sängen och vara förvirrad istället för att sitta i soffan och vara det. Fast jag önskar att jag kunde sluta tänka på saker och ting. Gahh. Godnatt!


Webcamera ftw?

Fail?

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?
~
Den har fastnat i mitt huvud.

- text borttagen av för er okända skäl -

Ge miiiig

Blev så förfärligt sötsugen. För att jag är hungrig... min bror gick just till affären (antar att det var dit han gick..) så det blir inte middag än på ett tag. Systerplågeri. Hehe. Ska nog ta och äta en banan eller någonting.



Nu har jag lämnat in min studieförsäkran till CSN så snart får jag studiebidrag igen, wohoo! Slipper vara fattig. Fast... det lär jag ju vara ändå. Fattig student. I flera år. Yay. Skitkul.

The weirdest feeling


bildkälla

Nu är alla band klippta, borta föralltid. Får aldrig veta om hans liv kom på rätt spår igen, om han äntligen fann glädje. Lite konstigt känns det faktiskt... Men det är inte en del av mitt liv längre.

Whirring - The Joy Formidable


Stuck

Simply the best
Better than all the rest


BLABLABLA. Den har fastnat! I mitt huvud! Inte okej. Eftersom att det där är det enda jag kan av låttexten... hehe. Har lagat mat nu, hur som helst, det blev ganska awesome. Det enda som failade var att halloumin inte blev riktigt färdigstekt eftersom den var tvungen att stekas på en pytteliten platta och det var fyra stora bitar... :C Chili i tomatsås är i alla fall skitgott. Så, nu vet världen det.

Har förresten märkt att större delen av kommentarerna jag får är "delta i min tävling" eller "vad görs?" (bloggar är bloggar, ingen jäkla chatt). Kan folk ge sig? Någon kommenterade "Hej allt bra?" eller något sånt på ett ganska deprimerande inlägg, vilket visade att personen inte ens läser min blogg utan bara försöker locka till sig läsare..? CUT IT. Seriöst. Jag älskar kommentarer, men bara om människan faktiskt läst mitt inlägg först.

Nu har jag ingenting mer att säga, förutom att detta är extremt fult:
Var bara tvungen att lätta på hjärtat. Usch usch. ..Varför?



cya.

-


bildkälla


Nerd-to-be?

Sitter och bläddrar i kokböcker, för det är min tur att laga mat idag och jag är noob. Så nu ska jag hitta någonting enkelt, för jag har ingen som helst fantasi just nu!

Haha jag känner mig som värsta nörden, för jag har suttit här sedan klockan tio och spelat mabinogi med otvättat hår och känt mig allmänt slö, hahha. Jag har alltid varit lite förtjust i såna där spel, men jag måste nog vara bäst i världen på att tröttna på dem för jag slutar alltid efter ett par dagar. Jag känner nästan att jag börjar tröttna nu... fast jag ska inte ge upp! Egentligen vore det nyttigast att ge upp, men NEJ! För en gångs skull ska jag klara av att vara en mmorpg nörd! Give me strength... :3 Haha, nej jag bara skojar. Men jag kan behöva någonting att göra, så varför inte liksom.



Meeeen, nu ska jag fokusera på mitt uppdrag! Att hitta någoning att laga till middag. Sedan ska jag handla. I mitt fettiga hår. I'm looking forward to it. Yay. Inte.

Hörs!

Jag är en kanin idag

För att jag är kär i mina liseberg-öron. Vi ska gifta oss, faktiskt.


Ville inte visa ansiktet, för usch vad sliten jag känner mig, öiweföUIHGÖJKREHGörehgr........ (snacka om att markera det viktigaste i blogginlägget). Nu har tårar runnit längs mina kinder i typ en timme också tack vare filmen. Så nu känner jag mig ännu mer som typ en degboll. Mm, bra. Imorgon ska jag i alla fall göra någonting. Vad för någonting vet jag inte, men någonting ska jag göra.

Längtar tills kursen börjar, då har jag alltid någoning att göra, just nu sitter jag bara här och känner mig meningslös (gud vad deprimerande det lät då), vill ha någonting att göra, någon att vara. Usch på den här sega äckliga veckan. Allt är skit, jag är skit och ser ut som skit. Inte deprimerad, bara grymt uttråkad, rastlös och trött på att leva som en liten slö fjant som inte gör någonting, jag vill ut i världen och GÖRA NÅGONTING. Nu, innan jag flippar ur.

Sådär, nu har jag skrivit av mig. Är det inte det bloggar är till för?

Snäppet bättre

Sitter nyvaken och på betydligt bättre humör i soffan och tittar runt på tumblr. Kan inte bestämma mig ifall jag ska åka till stadsbiblioteket som planerat idag eller om jag ska stanna hemma och ha värsta slappdagen. Vill ju så gärna läsa den där boken... Ahh. Fast jag har fortfarande inte läst ut Mansfield Park och Brott och straff så egentligen borde jag ju gå en annan dag.

Okej, jag går väl en annan dag då..! Haha. Jag har i alla fall inte ont i magen idag. Så skönt. Sov hela natten, wohoo. Nu ska jag titta på Björnbröder 2, I NEED TO SEE THE REST...


Lite inspiration ifrån monkeystore

T-shirts från EcoJoia

För ett tag sedan beställde vi t-shirts för att stödja delfinerna i Taiji, Japan och nu har de kommit! Inte världens snyggaste, men jag älskar att vi bidrog. Önskar att jag kunde göra mer, men allt jag kan göra just nu är att skriva på massa petitions och skicka mail, osv. Inte bara om delfinjakten alltså, utan allt möjligt.



Är inte precis på bättre humör, men min familj är världens bästa och jag ska få kinesiska dumplings till middag, hihi ♥ 

Ska sluta titta i webshopar nu (sitter och tittar på cd-skivor, longboards och polaroidkameror), blir bara ledsen för att jag bara har runt 900 och behöver det när kursen börjar.. hehe. Vet dock inte om jag får studiebidrag (varför skulle jag inte, i och för sig..?) för CSN krånglar och låter mig inte logga in. Blä. Nä nu ska jag titta klart på filmen som jag "glömt bort" och sedan läsa lite.

mår ungefär så här:



Mår sämst. Helt sjukt trött (vaknade mitt i natten och hade jätteont i magen så jag fick kravla mig ur tältet och leta reda på en värktablett och sedan lägga mig där inne igen, trångt och hårt, i typ en timme med typ kramper i magen och vänta på att tabletten skulle verka. Skoj.) Sedan blev jag skitseg och typ satt och sov i bilen hem ifrån Göteborg, och nu har jag ont i magen och mår bara allmänt dåligt.

Usch usch. Men jag har kurat ihop mig med en filt i soffan och tittar på Björnbröder, hihi. Och har hittat världens sötaste online shop - monkeystore.se


Nu är picnik elakt mot mig och vägrar låta mig använda det också :/ jävla skitdag, seriöst.

Och nu står pappa och ger mig tusen uppgifter att ta hand om när han vet att jag inte har ork. Åh, jag vill bara slå någonting. Riktigt jäkla hårt. Förlåt, men fy tusan vad jag är på dåligt humör.

Ska strax ta och beställa lite smink ifrån e.l.f i alla fall, det lär få mig på bättre humör. Hoppas att jag mår bättre imorgon för jag vill inte vara den här människan, jag såg alldeles för mycket av henne under de där 8 månaderna. Men otursdagar får man väl ha ibland...

Nu ska jag fortsätta titta på filmen och önska att jag var på en helt annan plats där ingen kom och frågade mig idiotiska saker hela tiden (egentligen är de ju inte idiotiska - och jag känner mig som en idiot själv just nu - men allt som kommer ut ur andras munnar just nu känns idiotiskt.)

Hörs när jag är på bättre humör vilket förhoppningsvis blir imorgon!

Bye bye Stockholm!

Nu drar vi!


Inte fin bild men orkade inte leta särskilt länge.

Höstlängtan och källarfobi


Åh, jag vill ha höst - nuuuu, tack.

Sitter och tänker på alla fina jackor och sjalar man får använda när hösten och vintern kommer och hur mysigt det är att pälsa på sig. Längtar som bara den. Hösten och våren är mina favoritårstider, helt klart.

Har packat färdigt nu i alla fall, eller - nästan. Måste ner i vårat creepy källarförråd och hämta liggunderlaget och sedan komma på ett sätt att få ner det och sovsäcken i samma påse, alltså måste jag hitta en väldigt stor påse... åh, vad det här ska bli kul! När jag pratar om det i verkligheten låter jag typ fejk-entusiastisk. Vad är det med mig? Jag kan aldrig låta uppriktigt taggad inför någonting, haha.

~ 8 timmars bilfärd med vårat lilla flumgäng lär ju bli enormt kul. Hoppas bara att vi inte distraherar Louise så mycket att hon kör av vägen.. Heh. Skulle liksom vara najs att komma hem ifrån Göteborg också...

Nu ska jag tvinga ner mamma i källaren, för jag tänker då inte gå ensam. Så mogen har jag inte riktigt blivit än, tur att jag inte ska flytta hemifrån än på ett tag. Hehehe... när jag väl gör det kommer jag säkert ligga vaken flera nätter och tänka "shit shit shit vad var det för ljud? omg omg omg en mördare? En gengångare?". Som vanligt alltså. Men det där med källare skyller jag nog på min mosters man, för han skrämde ständigt upp mig när jag var liten genom att prata om "källarmannen". Som tydligen bodde i källaren på landet.

Älska älska älska den här låten:

This Love, This Hate - Hollywood Undead

Dan före dan

Sitter här med huvudvärk och en kopp kanelkaffe och tittar på Beck. Jag vet inte vad det är, haha, jag har tittat på en hel massa filmer denna vecka... som sagt, har hamnat i film-mode.

Har varit duktig idag och postat ett brev till CSN (måste ju ha bidrag i höst annars blir jag inte bara fattig student, utan totalt pank student), handlat mjölk och en väggalmancka som vi ska ha i köket - för mamma vill ha ordning och hon får panik snart tydligen. Och det förstår jag faktiskt, hehe...

Har känt mig osocial idag, inte träffat någon. Tråk. Men imorgon...! :D Måste packa och fixa ikväll. Gud vad awesome det kommer bli! Sjukt taggad!

Nä, nu ska jag fortsätta titta. Späääännandeeee....

rött

Har varit hos frisören idag och intensivtonat håret rött. Ser inte särskilt rött ut på bilden :/ mökt... är väldigt rött i verkligheten i alla fall och jag blev skitnöjd. Jag orkar inte bry mig om att det är en jättedålig bild, var för lat för att ta en till... hehe.

Imorgon har jag absolut ingenting att göra! Woo.... Men sedan på fredag smäller det, hihi. Men nu ska jag fortsätta titta på film (har typ hamnat i något sorts film-mode? hah)

Tröttmössa

Har kommit hem ifrån stan... blev tröttare av kaffe? ;S inte bra alltså, haha. Hur som helst, dagen... vi satt inne på kulturhuset i typ en och en halv timme och planerade resan, sedan gick vi runt inne på biblioteket och tittade på cd skivor, och då kom vi på att vi ville dra till stadsbiblioteket så det gjorde vi! Har alltid velat gå dit, hihi. Skaffade bibliotekskort nu också, kan vara bra.. 

Och nu sitter jag här och smsar och är en trött zombieflicka. Ska titta på en film så att jag blir ännu tröttare tror jag. Hade nyss en halvskum konversation med en snubbe. Han blev sur för att jag inte ville ta hans oskuld. Hahah..... wtf. Seriös var han också, tydligen.

Men nu ska jag leta film. 




Så mycket saker, så lite pengar

Somnade inte förrän halv fyra inatt, grrrr... kommer vara zombie. Låg och tänkte på en massa skit. Blä. Och sedan hade jag en mardröm, wohoo. Värsta idealnatten ju.... 

Jag kom på en sak efter att jag gjorde collaget också, hehe, det finns för många grejor...AAHH...!! Hur som helst, just nu ligger min lilla förmögenhet någonstans runt 1 000 kronor... hehe... vi får se hur jag gör helt enkelt.

Mina hårprodukter är fail och jag har inte ens någon concealer (använder foundation ist.). Så detta måste ju införskaffas inom en snar framtid i alla fall. Eller.. i alla fall allt utom 5:an. Den är inte så viktig, bara lite kul sådär... heh.

Om två timmar ungefär ska jag åka in till stan igen och träffa Emma, Louise och Fanny för att planera göteborgresan. Som sagt var. Tills dess ska jag väl roa mig med att försöka få mitt olydiga hår att se ut som jag vill att det ska göra, vilket aldrig är lätt.

Awesome att det låter som om någoning kommer sprängas i hallen... vafaan.

1. make up store cover all mix
2. Got2b glued
hårspray
3. nutri color creme (ger starkare hårfärg)
4. Osis torrschampo (alternativ till hårtvätt som inte sliter på håret, något jag kan behöva...)
5. Blå slingor, HIIHI.

mobilblogg fail

detta Är straffet jag fÅr fÖr att jag inte orkar hÄmta datorn!!! det muppar sig, Ä Ö Å blir stora hahahaha... sÅ fult. :/ hur som helst, kan  jag inte  sova av nÅgon anledning. och nu Är jag hungrig... aahhh jag vill ha pannkakor!! ska se om man kan ladda upp bilder........ nehe. okejdÅ. pissmobilblogggrej. nu Är jag sur. ska sova. godnatt.

filmfrossa

Kom nyss hem ifrån stan, ser jättesliten ut hahaha... sitter och tar bort mängder av eyeliner, wohoo. Åkte hem till Anna och såg först halva Eclipse, sedan  No Strings Attatched och sedan typ halva Water For Elephants. Sedan kom vi på att vi båda har försökt hitta någon att se Harry Potter 7.2 med och fick för oss att vi skulle se den på bio ikväll - så det gjorde vi. Och den var skitbra! Skrattvarning på slutet, hahaha.

Har ingen lust att sova nu :/ egentligen kände jag för att strosa omkring ensam på gatorna i stan, men det hade nog inte varit en superbra idé med tanke på alla skummisar man vanligtvis stöter på... Så jag ska nog läsa lite bloggar och titta på serier tills jag blir akut trött och måste stappla iväg till sovrummet.

Imorgon blir det att träffa det lilla flumgänget och planera vår mini-resa. :)

Bara för att jag är inne i en In Flames-period och denna är sååå bra:

Zombie Inc.  - In Flames



Det ser ut som om Harry har har strukit bajs på pannan, hihihi. Sånt man fnissar åt när man är så här extremt mogen som jag är.

mot stan

Ska snart dra iväg till stan och möta Anna som jag inte har träffat sen vi sprang på varandra på en studentskiva i juni, haha. Sitter här och lyssnar på världens underbaraste Japanska band och får panik på mitt hår som vägrar bete sig som det ska.

Hela första minuten är typ ett fiolsolo, kanske inte helt min grej, men resten är awesome!

Good Luck My Way - L'Arc-en-Ciel


Men nu ska jag gå och äta tonfiskröra, hihih.


hyperaktiv och TAGGAD

Jag sitter här och har en caps lock konversation på msn som gör mig extremt hyperaktiv, och den awesome musiken hjälper ju inte precis. Vet inte hur jag ska kunna somna sedan, haha. 

Har fullt upp den här veckan, hihi. Är sjukt taggad! Imorgon träffar jag Anna som jag inte träffat på sjuttioelva år, sedan på tisdag träffar jag vårt lilla gäng som ska till göteborg på fredag och planerar resan lite. På onsdag intensivtonar jag mitt hår rött, sedan på fredag drar vi ju till Göteborg!! Ska bli sjukt awesome. Filmar när jag är där, förhoppningsvis, och lägger upp på bloggen. Men nu ska jag sova tror jag, jag vaknade nog tidigt imorse... egentligen vet jag inte om jag gjorde det, men det var så jäkla skumt ute så det kändes som det var jättetidigt.. heheh. Godnatt! ;)

Så stört bra låt:

In Flames - Only For The Weak

Orkar inte skriva rubrik

Det slutade såklart med att vi gick runt i affärer igår, dock bara bokhandlar som tur var. Köpte världens sötaste block och almanacka och sedan en bok. Bahhaha. Ja, sån shopping bloggar jag om ;3 ... *host* nörd *host*

Igår kväll tittade vi på något program om pinsamma kroppar och det var en gubbe som inte kunde hitta sin snopp. Sedan när de hittade den, under hans mage, visade de den och det var inte ett dugg okej! :(

Åker till landet idag och kommer hem igen på söndag kväll. Så skönt att ha hela stället för oss själva, även om det kan bli lite tråkigt på ett sätt. 


Bild jag tog i Central Park

näsfail

AAH jag hatar att näsan försvinner p.g.a ljuset i alla mina bilder! Titta:

sen är det nåt med min näsa också. Jeffla apnäsa.

Heh. I alla fall, snart drar jag iväg till stan för att möta Katty. Ska till universitetet och leta reda på geovetenskapens hus eftersom jag är rätt bra på att gå vilse ibland... Så det här är för att jag inte ska gå vilse första dagen. Yay! Så jäkla bra idé. Tycker jag. Jag är inte så seriös just nu, bara så att det... observeras...

Ha ha ha. Herregud vad jag är tråkig. Jaja, nu ska jag äta någonting sedan spriiinga iväg till stationen, för det regnar och det gör mig GLAAD!

Längtar


bild: weheartit

Någon gång nästa vecka blir mitt hår rött! Can't wait! Kommer springa runt rödhårig i Göteborg, hihi. Kommer bli pank dock, men det är värt det. Nu ska jag ringa till salongen - ♥


Shuffle + dagens låt

Radio Girl - Volbeat


*Ställ in musikspelaren på shuffle (blanda)
*Tryck framåt efter varje fråga
*Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)

1. Hur mår du idag?
Liberate

2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
Stuart and the Ave.

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
FACK

4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
Red Rain

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
Seize The Day

6. Hur är det med kärleken?
That's What You Get

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Another Planet
(mwahahaha)

8. Hur mår dina vänner?
Fix You

9. Tycker dina vänner om dig?
Uprising

10. Hur ser folk dig som?
Darkness
(haha oj då)

11. Spanar folk in dig?
Facade

12. Är du bra i sängen?
Guiding Light

13. Har någon sexfantasier om dig?
Young

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
Hit The Floor

15. Hur kommer du dö?
Into The Nothing

16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
Minority

17. Vilken är din oturslåt?
Circles

18. Vilken är din turlåt?
Give You My All

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
This Is Home

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Deliver Us From Evil
(eh, haha...)

21. Hur är det med ditt liv?
Believe

22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Never Die

23. Vad ska ditt första barn heta?
Propane Nightmares
(ett stort fan är jag väl ändå inte...)

24. Hur kommer ditt liv att bli?
Umbrella Beach

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Vanilla Twilight

26. Hur kommer sommaren bli?
Your Love Is A Lie
(Aj då. Fast sommaren är ju över snart)

27. Finns det någon som är hemligt kär i dig?
Life In Technicolor

28. Kysser du bra?
Fat Lip
(HAHAHHAA vafan då)

29. Mår din kropp bra?
Worth Dying For
(haha YAY!...)

30. Hur går det i skolan?
A Devil For Me
(går ju i och för sig inte i skolan.)

Jaaa, det där var väl kul... hahaha. Orkar inte lägga in bilderna på datorn :/ gör det.. någon annan dag, hehe. Har väl inte precis en hel drös läsare som spänt sitter och väntar..? ..Trodde inte det.
Hörs ;>

Until You Dare

And how will you learn how good it feels to be alive 
How you gonna learn how to fly when you're so busy crawling

- Eric Bazilian
~

Hemma nu. Haha, jag såg en snubbe på perrongen på väg hem och tänkte "Oj han var lik Johnny Depp" och sedan satt han bredvid mig på tåget och då råkade jag se att han är musiker, så jag sökte på honom på spotify och han är faktiskt bra! Hihi. Eric Bazilian alltså.

Har just fått hem min första kursbok. I kartografi och geografisk information. Yay. Det börjar närma sig nu, tjoho. Ska dra med mig en kompis och  leta reda på geovetenskapsdelen av universitetet, kan ju vara bra att typ.. inte gå vilse...

Ska lägga upp lite bilder ifrån fjällvandringen senare ^^.


VILL HA.

RSS 2.0